logo
  • Bejelentkezés és információ:
    +36 30/408-1265
  • Vasas Pasaréti Sportcentrum,
    1026 Budapest, Pasaréti út 11-13.

Szakrendelés

Érsebészet

Mozgásszervi magánrendelőnkben nagyon fontosnak tartjuk a szoros együttműködést érsebész kollégánkkal. Ennek oka, hogy bizonyos érsebészeti megbetegedések jelentősen megnövelik a mozgásszervi műtétek kockázatát. Érbántalmak esetén nagyobb ortopédiai beavatkozás előtt ezért javasolt az érsebészeti kivizsgálás, szükség esetén a kórkép ellátása, műtét elvégzése (pl.: visszér műtét). Ha műtét után alakul ki nemkívánatos, ereket érintő komplikáció, szintén fontos az érsebész véleménye. Természetesen az érsebészek lényegesen több és súlyosabb elváltozást is kezelnek, az alábbi ismertető ezeket kívánja bemutatni.

A keringési szervrendszerrel, ezen belül az erekkel kapcsolatos megbetegedések – a fő ütőér (aorta) és ágainak (pl. nyaki verőér – carotis) szűkülete, elzáródása, esetenként tágulata (aneurizma), a visszérrendszer rögösödése (trombózis) – a magyar felnőtt lakosság több mint felét érintik kisebb-nagyobb mértékben.
Az érbetegségekről részletesebben itt olvashat

Érsebész

Érsebészeti magánrendelőnkben a verőerek és visszerek betegségeinek összes fajtájával foglalkozunk járóbeteg ellátás szinten. Ez gondos betegvizsgálatot, diagnózisfelállítást, Doppler-vizsgálatot, életmód-tanácsadást, gyógyszeres, injekciós kezelést, súlyosabb esetben a műtéti kezelést megelőző kivizsgálást és a műtét megszervezését, lebonyolítását jelenti. A verőérbetegségek gyorsan romolhatnak, ezért erre utaló panasz esetén rövid várakozási idő után fogadjuk betegeinket és a további kezelésben segítünk.

Dr. Szeberin Zoltán Ph.D. érsebész,
Rendelés: Csütörtök 17.00-19.00
Bejelentkezés: +3630/408-1265 (H-P: 11.00-17.00 óra között)